Castellano | Català | English
 
 

III ASIA GEEK: VIDA DIGITAL I TENDÈNCIES URBANES A XINA, JAPÓ, INDIA I COREA

Et fascina la tecnologia? Et tornen boig els videojocs? T'atrau l'estètica manga? Sents curiositat per les tribus urbanes de Japó? Saps com són les xarxes socials a Corea? Tens esperit otaku? Saps quin impacte té Internet en la nova cultura xinesa? Vols saber com són els jocs de mòvil a l'Índia? Et perden els gadgets d'última generació? T'interessen les tendències de la cibercultura asiàtica?

<Tags>

Cibercultura - Manga - Gadgets - Mòbils - Disseny digital - Otaku - Japó - Xina - Videojocs - Còmics - Música - Fotografia - Tendències - Xarxes 2.0 - Corea - MP3 - Índia - Tabletes - Tecnologies emergents - Asia - Geek

</Tags>

Any 2011. Planeta Terra.

Terabytes d'informació viatgen a través d'Internet i es multipliquen exponencialment gràcies les xarxes socials. Una garbuix invisible de dades i informació viatja a la velocitat de la llum i envolta al globus fins materialitzar-se en qualsevol dels múltiples dispositius que ja formen part de la nostra vida quotidiana.

Tabletes, mòbils intel·ligents i altres gadgets són motiu continu d'inspiració per a investigadors, dissenyadors, creatius i altres molts implicats en la construcció d'un present continu que s'entreveu cada vegada més cibernètic, on la intel·ligència distribuïda o els robots ja formen part de la nostra realitat.

Moltes d'aquestes tecnologies emergents, en gran mesura, procedeixen d'Àsia. Des del Japó arriben sofisticades versions de geminoides; Índia sorprèn amb les tabletes més barates del món; fenòmens com Weibo -el twitter xinès- arrasen entre part dels seus 500 milions d'internautes i a Corea ja treballen amb experiències concretes en prototips de ciutats intel·ligents o ubiqües.

Són mers exemples del inesgotable cabal de tendències que la vida digital recrea en algunes de les principals urbs asiàtiques - com Xangai, Tòquio, Seül o Bangalore - i que en aquesta III edició d'Àsia Geek explorarem de la mà d'experts asiàtics en tecnologia, tendències , cultura i vida digital.

--

Moderador i Coordinació:
Javier Castañeda - Director de Tecnologia i Cibercultura - Casa Asia

Lloc: Seu IED - Calle Larra, nº 14 - Madrid - Com arribar
Dies: 26 i 26 d'octubre de 2011
Horari: de 19.00 a 21.00 hrs
Admissió lliure fins completar l'aforament

 

ZONA DE PREMSA:

Per a més informació contactar amb:
Premsa - Casa Asia. Departament de Comunicació. 93 368 03 27. comunicacion@casaasia.es.

Descarrega’t el pòster d’Asia Geek (format PDF)

Casa Asia | Seu Social | Av. Diagonal, 373
08008 Barcelona | +34 93 368 08 36

Centro Casa Asia - Madrid | Carrera de San Jerónimo, 15
28014 Madrid | +34 91 420 23 03
http://www.casaasia.es casaasia@casaasia.es